Bruskete sa maslinama

Potrebno je:

francuski hleb,

masline,limun za dekoraciju

Priprema:
Isecite hleb na onoliko parčića koliko brusketa ćete praviti pa ih kratko zapecite u rerni. Masline sitno iseckajte i pospite na kriške hleba. Dekorišite po želji limunom, paradajzom, kukuruzom šećercom i sl.

bruskete sa maslinama

Ocena korisnika: / 2
LošeNajbolje 

 

Potrebno je:

-300 gr šampinjona
-šargarepa,
crni luk,
paprika
-vegeta,biber,aleva paprika,brašno

Priprema:

Šampinjone iseckati na listiće, šargarepu, papriku i crni luk na kockice. Na ulju prvo prodinstati šargarepu i crni luk, dodati papriku,i na kraju šampinjone .Posoliti i pobiberiti,kad šampinjoni omekšaju doliti vode po potrebi i kuvati još neko vreme da svo povrće omekša. Napraviti lakšu zapršku od brašna i aleve paprike i dodati u gulaš Na kraju posuti seckanim peršunom,i servirati uz pire,pirinač ili neku testeninu.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Svako meso koje nameravate da pržite daleko je ukusnije i mekše ako ga prethodno neko vreme držite u mleku.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Gulaš od džigerice

Potrebno je:
-400gr džigerice,
-crni luk,
-paprika,
-šargarepa,
-brašno,
-ulje,vegeta,aleva paprika,biber.

Priprema:
Na malo ulja propržiti crni luk, šargarepu i papriku, dodati iseckanu džigericu, poklopiti i dinstati desetak minuta, naliti vodom, posoliti, pobiberiti, kuvati još dvadesetak minuta i zatim zapržiti brašnom i paprikom na klasičan način.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?