Punjene prženice

Potrebno je:


Što bajatiji hleb,
100gr šunke,
00gr kačkavalja,
2 kom jaja i
ulje za prženje.

Priprema:


Hleb iseći, ali tako da po dve kriške budu jednom stranom spojene (znači svako drugo parče ne seći do kraja), izmedju njih staviti po jednu šnitu šunke i kačkavalja, dobro pritisnuti i uvaljati u jaja sa obe strane i pržiti na uobičajen način.

punjeni przei hleb

Ocena korisnika: / 2
LošeNajbolje 

 

Potrebno je:

-300 gr šampinjona
-šargarepa,
crni luk,
paprika
-vegeta,biber,aleva paprika,brašno

Priprema:

Šampinjone iseckati na listiće, šargarepu, papriku i crni luk na kockice. Na ulju prvo prodinstati šargarepu i crni luk, dodati papriku,i na kraju šampinjone .Posoliti i pobiberiti,kad šampinjoni omekšaju doliti vode po potrebi i kuvati još neko vreme da svo povrće omekša. Napraviti lakšu zapršku od brašna i aleve paprike i dodati u gulaš Na kraju posuti seckanim peršunom,i servirati uz pire,pirinač ili neku testeninu.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Turska kafa je blaza od espres kafe i u njoj ima 2-3 puta manje kofeina.
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Mladi krompirići sa graškom

Potrebno je:


1/2kg krompirića,
300gr graška,
so,
ulje.

Priprema:

Krompiriće klasično ispržiti na ulju,grašak skuvati i na kratko propržiti zajedno sa krompirićima,posoliti.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?