Pohovani luk

Potrebno je:
veća glavica crnog luka,
vegeta,
jaje,
brašno i
prezle.

Priprema:

Crni luk iseći na kolutove pa razdvojiti na prstenove (mogu da ostanu i spojena dva-onda budu veći). Uvaljati u posoljena jaja, brašno i prezle i pržiti na zagrejanom ulju.

Ocena korisnika: / 15
LošeNajbolje 

Potrebno je:kutija keksa,1/2 kg kupina,100gr čokolade za kuvanje,1/2 pakle margarina,šolja šećera,puding od vanile,šlag.

Priprema:Poredjati keks(u ovom slučaju-plazma) po dnu pleha ili činije.Staviti kupine u malo vode da se kuvaju,dodati čokoladu,margarin i šećer,posle kratkog kuvanja dodati i puding razmućen u malo vode.Kada se fil zgusne skloniti sa vatre i pustiti ga da se ohladi,ako zelite gušci fil dodati i malo mlevenog keksa.Preliti fil preko keksa a odozgo ukrasiti šlagom.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Kad pečete meso koje je dugo stajalo u zamrzivaču stavite pored njega nekoliko kriški korena celera i pecite zajedno. Tako će meso biti ukusnije.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Omlet sa brokolijem

Potrebno je:
Nekoliko cvetića brokolija,
2 jajeta,
so,
brašno,ulje.

Priprema:
Brokoli obariti pa ga kratko propržiti na ulju u tiganju. Jaja umutiti sa kašikom brašna,posoliti i doliti malo vode, sipati preko brokolija u tiganj i razliti kao palačinku. Peći sa jedne strane, a pred kraj preklopiti na pola i peći jos vrlo kratko.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?