Punjene prženice

Potrebno je:


Što bajatiji hleb,
100gr šunke,
00gr kačkavalja,
2 kom jaja i
ulje za prženje.

Priprema:


Hleb iseći, ali tako da po dve kriške budu jednom stranom spojene (znači svako drugo parče ne seći do kraja), izmedju njih staviti po jednu šnitu šunke i kačkavalja, dobro pritisnuti i uvaljati u jaja sa obe strane i pržiti na uobičajen način.

punjeni przei hleb

Ocena korisnika: / 15
LošeNajbolje 

Potrebno je:kutija keksa,1/2 kg kupina,100gr čokolade za kuvanje,1/2 pakle margarina,šolja šećera,puding od vanile,šlag.

Priprema:Poredjati keks(u ovom slučaju-plazma) po dnu pleha ili činije.Staviti kupine u malo vode da se kuvaju,dodati čokoladu,margarin i šećer,posle kratkog kuvanja dodati i puding razmućen u malo vode.Kada se fil zgusne skloniti sa vatre i pustiti ga da se ohladi,ako zelite gušci fil dodati i malo mlevenog keksa.Preliti fil preko keksa a odozgo ukrasiti šlagom.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Žilavo meso  skuvaće se  brže ako se u vodi u kojoj se kuva doda malo sirćeta ili sode bikarbone.
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Punjeni plavi paradajz

Potrebno je:
3 plava paradajza,
crni luk,pirinač,
200 gr šampinjona,
crveni paradajz,
peršun,
vegeta
,biber,pavlaka.

Priprema:
Plavi paradajz oprati, prepoloviti,izdubiti. Na ulju prodinstati crni luk,šampinjone, sredinu od plavog paradajza, dodati bareni pirinač, začiniti. Ovim filom puniti plavi paradajz ,ređati u vatrostalnu činiju, na svaki odozgo staviti po kolut crvenog paradajza, kašičicu-dve pavlake i peći u rerni.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?