Punjeni paradajz

Potrebno je:
5-6 čvrstih paradajza srednje veličine,
pakovanje krem sira,
100gr šunke,
kisela pavlaka,
biber.

Priprema:

Paradajz oprati, izdubiti tako što ćete nožićem odseći vrh, a nakon toga kašičicom izvaditi sredinu. Paradajz okrenite naopako i stavite na tanjir neko vreme da bi se ocedila sva voda. Sve ostale sastojke promešajte i ovim nadevom punite paradajz i ostavite u frižider da se malo stegne.

punjeni paradjz

Ocena korisnika: / 15
LošeNajbolje 

Potrebno je:kutija keksa,1/2 kg kupina,100gr čokolade za kuvanje,1/2 pakle margarina,šolja šećera,puding od vanile,šlag.

Priprema:Poredjati keks(u ovom slučaju-plazma) po dnu pleha ili činije.Staviti kupine u malo vode da se kuvaju,dodati čokoladu,margarin i šećer,posle kratkog kuvanja dodati i puding razmućen u malo vode.Kada se fil zgusne skloniti sa vatre i pustiti ga da se ohladi,ako zelite gušci fil dodati i malo mlevenog keksa.Preliti fil preko keksa a odozgo ukrasiti šlagom.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Pileće meso će imati hrskavu koricu ako se tokom pećenja preliva limunovim sokom razblaženim u malo vode.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Grašak sa šunkom

Potrebno je:
500gr graška(može i iz konzerve),
200gr sunke.

Priprema:
Ako ne koristite grašak iz konzerve, onda ga prethodno obarite u slanoj vodi u koju ste dodali malo ulja,i pomešajte sa seckanom šunkom.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?