Kacamak sa šampinjonima

Potrebno je:
400gr sampinjona,
kesica palente,
crni luk,
ulje,
so i biber.

 

Priprema:
Na zagrejanom ulju proprziti luk ,dodati seckane sampinjone, posoliti, pobiberiti i dinstati dok sva tecnost ne uvri. U drugoj serpici skuvati kacamak po uputstvu sa kesice, kad bude gotov dodati sampinjone i promesati. Sluziti uz kiselo mleko.

kachamak sa sampinjonima.jpg

Ocena korisnika: / 15
LošeNajbolje 

Potrebno je:kutija keksa,1/2 kg kupina,100gr čokolade za kuvanje,1/2 pakle margarina,šolja šećera,puding od vanile,šlag.

Priprema:Poredjati keks(u ovom slučaju-plazma) po dnu pleha ili činije.Staviti kupine u malo vode da se kuvaju,dodati čokoladu,margarin i šećer,posle kratkog kuvanja dodati i puding razmućen u malo vode.Kada se fil zgusne skloniti sa vatre i pustiti ga da se ohladi,ako zelite gušci fil dodati i malo mlevenog keksa.Preliti fil preko keksa a odozgo ukrasiti šlagom.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Džigericu pre prženja stavljati u hladnu masnoću;soliti je neposredno pred služenja.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Pileće rolnice

Potrebno je:
500gr belog pilećeg mesa,
nekoliko listova blitve,
nekoliko listića kačkavalja (ili tvrdjeg sira),
brašno,
jaja,
vegeta,
prezle i ulje.

Priprema:
Belo meso isecite na sto tanje šnicle, istući tučkom za meso, posoliti, preko šnicle staviti list blitve i parče sira, umotati u rolnicu, krajeve spojiti čačkalicama. Rolnice uvaljati prvo u brašno, pa u jaja, zatim u prezle i pržiti na zagrejanom ulju. Kada budu gotove, izvaditi čačkalice i preseći na pola.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?