Punjeni krastavac


Potrebno je:
-krastavac
-sir
-pavlaka

Priprema:
Krastavac dobro oprati,oštrim nožem oguliti koru,ali ga na nekim mestima ostaviti neoljušten,tako da se dobije šareni krastavac kao na slici.Preseći na pola,zaseći dno kako bi stajao stabilno i izdubiti sredinu krastavca.Puniti mešavinom sira i pavlake,ukrasiti po želji.

punjeni_krastavac.

Ocena korisnika: / 15
LošeNajbolje 

Potrebno je:kutija keksa,1/2 kg kupina,100gr čokolade za kuvanje,1/2 pakle margarina,šolja šećera,puding od vanile,šlag.

Priprema:Poredjati keks(u ovom slučaju-plazma) po dnu pleha ili činije.Staviti kupine u malo vode da se kuvaju,dodati čokoladu,margarin i šećer,posle kratkog kuvanja dodati i puding razmućen u malo vode.Kada se fil zgusne skloniti sa vatre i pustiti ga da se ohladi,ako zelite gušci fil dodati i malo mlevenog keksa.Preliti fil preko keksa a odozgo ukrasiti šlagom.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Riba će ostati sveža ako se posle čišćenja spolja i iznutra natrlja solju i uvije u čistu krpu.Ovako rađena riba može ostati van hladnjaka od 12 do 20 sati.Idealno za kampovanje i pecanje.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Testenina sa brokolijem

Potrebno je:

Testenina,
brokoli,
kisela pavlaka,
so i biber.

Priprema:

Brokoli iskidati na cvetiće i kratko obariti u slanoj vodi, testeninu skuvati i pomešati sa brokolijem, začiniti, dodati kiselu pavlaku i promešati.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?