Koktel zalogaji sa šeri paradajzom

 

Potrebno je:
-pakovanje slanih krekera
-sudžuk
-šeri paradajz
-krem sir
rolat od paprike
- rolnice od šunke

-Priprema:
Krekere premazati krem sirom,ređati po kolut sudžuka,kolut rolata od sveže paprike ili rolata od šunke,ukrasiti šeri paradajzom koji ste isekli na polovine.

Ocena korisnika: / 10
LošeNajbolje 

Recept za tortu vec postoji na ovim stranicama,u pitanju je jafa torta,ona je jako pogodna za oblikovanje.Slede uputstva za ukrasavanje torte.

Rukama oblikovati brod,na prednji i zadnji deo postaviti gotove rolate ili tortice,koje isecete prema potrebi,tj prema sirini broda,da ne viri nijedan deo.Lepo premazati slagom od cokolade,cackalicom napraviti sare na brodu,ubaciti cokoladne rolere kao imitaciju topova sa jedne strane,a jedra napraviti od stapica za raznjice,napraviti i ogradu od cokoladnih pereca.Oko broda formirati more i talase,tako sto ce te na obican beli slag,cackalicom koju ste umocili u plavu prehrambenu boju,izvlaciti sare u obliku talasa.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Ako se krljušt ribe teško skida,potopiti ribu u sud sa vrelom vodom.Pri čišćenju dobro je rep pridržavati krpom.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Tikvice punjene pečurkama

Potrebno je:

Kilogram mladih tikvica,
200gr sampinjona,
100gr pirinca,
crni luk,
sargarepa,
paprika,
vegeta,
biber,
ulje,
persun.

Priprema:

Tikvice oprati, oljustiti, uzduz preseci na pola, izdubiti sredinu kasicicom i ostaviti na stranu. Na ulju proprziti kratko crni luk, sargarepu i papriku, dodati seckane sampinjone i sredinu od tikvica, posoliti i pobiberiti. Sve zajedno jos malo proprziti. Pirinac obariti i promesati sa povrcem, pa ovim nadevom puniti tikvice. Redjati tikvice u podmazan pleh i peci dokne omeksaju. Pecene ukrasiti seckanim persunom.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?