Punjeni paradajz

Potrebno je:
5-6 čvrstih paradajza srednje veličine,
pakovanje krem sira,
100gr šunke,
kisela pavlaka,
biber.

Priprema:

Paradajz oprati, izdubiti tako što ćete nožićem odseći vrh, a nakon toga kašičicom izvaditi sredinu. Paradajz okrenite naopako i stavite na tanjir neko vreme da bi se ocedila sva voda. Sve ostale sastojke promešajte i ovim nadevom punite paradajz i ostavite u frižider da se malo stegne.

punjeni paradjz

Ocena korisnika: / 5
LošeNajbolje 

Potrebno je:
pola kilograma krompira,
4-5 kuvanih jaja,
so,
biber imajonez.

Priprema:

Krompir skuvati u ljusci,jaja takodje(ovo je,inače,odličan nacin da se rešite preostalih uskršnjih jaja),oljuštiti,pa izrendati na najkrupnije.Posoliti, pobiberiti, dodati majonez i sve lepo promešati. Ovo je prilično zahvalna masa, pogodna za oblikovanje,pa možete od nje praviti i kuglice za svečanije prilike i sl.

 

Komentari  

 
+1 #1 Jaksa 14-04-2012 19:16
:njam; Recept je odlican..Svaka cast... :-) Veoma ukusno..
Citiraj
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Svako meso koje nameravate da pržite daleko je ukusnije i mekše ako ga prethodno neko vreme držite u mleku.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Losos sa krompirom i blitvom

Potrebno je:


Fileti lososa,krompir,
blitva,
persšun, vegeta.

Priprema:


Losos začiniti po želji i ispeći u foliji koju ste prethodno podmazali uljem. Blitvu kratko propržiti na maslacu, krompir skuvati, pa onda i njega propržiti na maslacu i posuti seckanim peršunom.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?