Šareno povrće

 

Potrebno je:
-paradajz
-krastavac
-šargarepa
-paprika
-peršun
-koziji sir

Priprema:
Šargarepu,krastavac i papriku iseći na štapiće jednake debljine i dužine.Po nekoliko štapića od sveg povrća povezati peršunom.Na tanjir za služenje stavljati po kolut paradajza,zatim krišku sira a preko sira povrće.

Ocena korisnika: / 5
LošeNajbolje 

Potrebno je:
pola kilograma krompira,
4-5 kuvanih jaja,
so,
biber imajonez.

Priprema:

Krompir skuvati u ljusci,jaja takodje(ovo je,inače,odličan nacin da se rešite preostalih uskršnjih jaja),oljuštiti,pa izrendati na najkrupnije.Posoliti, pobiberiti, dodati majonez i sve lepo promešati. Ovo je prilično zahvalna masa, pogodna za oblikovanje,pa možete od nje praviti i kuglice za svečanije prilike i sl.

 

Komentari  

 
+1 #1 Jaksa 14-04-2012 19:16
:njam; Recept je odlican..Svaka cast... :-) Veoma ukusno..
Citiraj
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Mleveno meso biće vazdušastije i manje kalorino ako se pomeša sa nemasnim krem sirom umesto sa prezlama ili hlebom.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Dimljena pileća krilca


Potrebno je:
-pileća krilca

Priprema:
Ukoliko niste ljubitelj krilaca, probajte da ih sušite tj.dimite, bićete oduševljeni rezultatom. U slučaju da nemate prostoriju pogodnu za sušenje mesa, dimljena pileća krilca možete naći i gotova u prodaji, doduše samo u pojedinim mesarama ne u svim, ali moguće ih je kupiti i gotova i to po vrlo povoljnim cenama. Krilca se suše kao i bilo koje drugo meso, a osim njih mogu se sušiti i bataci, belo meso i sl. Krilca usoliti, i spajati dva po dva kanapom, okačiti ih da vise na nešto, a u prostoriji napraviti žar. Krilca će već sutradan biti spremna za jelo .Mogu se jesti samo tako dimljena, mogu se staviti na roštilj, a mogu se staviti i u bilo koje jelo kome će onda dati neodoljiv ukus. U ovom slučaju krilca su poslužena uz raviole.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?